top of page

MEDVERKANDE

SARA OLLINEN
Efter studenten från danslinjen i Falun utbildade sig Sara till professionell musikalartist på Balettakademien i Göteborg. Sedan dess har man kunnat se henne på musikalscenerna runt om i Sverige och Danmark. I Sverige har Sara medverkat i musikaler som Crazy For You, Familjen Addams, La Cage Aux Folles och Grease där hon spelade huvudrollen Sandy mot idolvinnaren Kevin Borg. I Danmark har Sara medverkat i musikalerna Mamma Mia!, Evita och Crazy For You.
MAGNUS SÄLGSTRÖM
9 år gammal gjorde Magnus sin scendebut som Toker i Snövit och de sju dvärgarna. Därefter har Magnus medverkat i en lång rad musikaler, revyer, teaterpjäser, bygdespel, folklustspel och krogshower.
Magnus har bland annat spelat huvudrollen i Oliver!, Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat och Grease. Han har även synts till i SVT:s julkalender samt sjungit i direktsänd tv och radio.

MEDVERKANDE

Kapellmästare: Mattias Henningsson

Sång: Sara Ollinen, Camilla Last, Magnus Sälgström

Kör: Christine Fredriksson, Helena Haga, Kristina Broman, Tomas Andersson

Piano/keyboard: Mattias Henningsson

Gitarr: Axel Widmark
1:a Fiol: Oskar Sunnanhagen 

2:a Fiol: Teija Enlund Mathisen

3:e Fiol: Mia Ohlsson

Cello: Silia Hahne

Bas: Mikael Eriksson

Trummor: Leif Hampus

Percussion: Martin Johansson

Horn: Mattias Jansson

Produktionsledare: Per Larsson
Sång & musikaliskt ansvarig: Camilla Last

Foto: Fredrik Källängs

Ljud: Magnus Eriksson, Anna Källström, Martin Hjalmarsson

Ljus: Per Larsson

CAMILLA LAST
Är utbildad musikalartist vid högskolan för scen och musik i Göteborg. Camilla trivs och verkar flitigt på och vid sidan av scenen.
Hon har varit med i föreställningar som CHESS på Göteborgsoperan, 2Entertains scenshower och som förband till Melodifestivalen. Camilla har skrivit text och musik till två fullstora musikalproduktioner, samt varit musikaliskt ansvarig, arrangör och instuderare till en mängd olika föreställningar och shower runt om i Sverige. År 2012 och 2013 medverkade Camilla som sångsolist i Musicals in concert, och det gör hon också i år. Hon är dessutom sång- och musikaliskt ansvarig i produktionen och har gjort alla musikaliska arrangemang.
bottom of page